facebook

Стало відомо, за яких обставин поранили журналіста на військових навчаннях у Кривому Розі

28-річний фотокореспондент В’ячеслав Вовк наразі перебуває у лікарні і його стан є дуже важким, відтак лікарі не роблять жодних прогнозів щодо одужання журналіста.

Як повідомляє ТСН, за сценарієм навчань, до районної ради мав пробратися зловмисник. Його роль і зголосився зіграти В’ячеслав, відтак досвідчений інструктор, що чимало часу провів на передовій, повів молодика всередину споруди, а далі свідки почули постріл.

За словами військових, інструктор вистрелив випадково з нагородного пістолета. Також ходять чутки, що він не служить у лавах Збройних Сил України та на навчаннях перебував у ролі добровольця.

“Наразі встановлюються обставини, за яких цей чоловік зазнав вогнепального поранення. Після отримання висновків лікарів працівники поліції вирішать питання щодо внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідуваннь та статті”, – зазначила інспектор Криворізького міського відділу поліції Юлія Цуркаленко.

Також зазначається, куля прошила чоловікові шию та ушкодила хребет. Постраждалого фотокора вже прооперували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Проникаюче наскрізне поранення шиї з ушкодженням хребта. Стан – вкрай важкий і нестабільний”, – стверджує заступник головного лікаря Криворізької міської лікарні Сергій Аксентьєв.

Нагадаємо, раніше сайт “24Ц повідомляв, що у Кривому Розі під час військових навчань підстрелили оператора інформаційного порталу “Перший Криворізький” В’ячеслава Вовка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...