facebook

Невідомі намагалися підпалити будинок українського депутата

Напередодні у Вознесенську, що на Миколаївщині, невідомі особи кинули у будинок приватного підприємця та депутата міськради “коктейль Молотова”.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Зазначається, що про інцидент правоохоронці в повідомив сам 55-річний депутат міськради.

евідомі особи намагалися пошкодити будинок депутата міськради Вознесенська

Протягом семи хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Вознесенського району. Правоохоронці поспілкувались із потерпілим, прийняли у нього заяву та пояснення, поспілкувались із можливими свідками та, оглянувши територію домоволодіння, виявили біля будинку фрагменти скла пивної пляшки, шматок ганчірки з паливно-мастильною речовиною та сліди взуття. Речові докази вилучено та направлено для проведення відповідної експертизи,
– розповіли у поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами правоохоронців, згодом керівництво Вознесенського відділу поліції та місцевої прокуратури ще раз зустрілись із потерпілим та, повідомивши про слідчі дії, які наразі проводяться, обговорили усі можливі версії скоєння злочину.

На місці злочину поліцейські знайшли скло від пляшки та шматок ганчірки
з паливно-мастильною речовиною

Додамо, що факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.15 “Замах на злочин” ч.2 ст.194 КК України “Умисне знищення або пошкодження майна”, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до десяти років.

Крім того, цей злочин перебуває на постійному контролі у Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області. Також під процесуальним керівництвом прокуратури проводиться низка слідчих дій, розглядаються усі можливі версії та встановлюються особи, причетні до його скоєння.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...