facebook

16-річна внучка Софії Ротару затьмарила світових зірок на показі в Парижі

В рамках Тижня високої моди що відбувся у Парижі, пройшов показ Chanel Couture осінь-зима 2017-18. Майданчиком для показу став Гран-Пале.

Під куполом палацу була споруджена мініатюра Ейфелевої вежі. Колекцію Карла Лагерфельда оцінили – Крістен Стюарт, Кеті Перрі, Джуліанна Мур, Кара Делевінь і багато інших.

Серед гостей на показі – внучка Софії Ротару, яка росте справжньою красунею. 16-річна Соня Євдокименко прибула на модне шоу в компанії Дар’ї Шаповалової (засновник і креативний директор міжнародного Тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days в Києві).

“З Софією сьогодні на показі Chanel – у неї перший, у мене – збилася з рахунку вже пару років тому. Не можу повірити, що нас розділяє 14 років різниці у віці – адже півтори години, які ми проводимо разом, я спілкуюся з дуже дорослою, розумною і глибокою дівчиною. Неначе ми однолітки “, – поділилася Дарина в Instagram.

Для виходу в світ Соня вибрала рожеву міні-сукню з мереживом і джинсовий жакет. Початківець-модель захопила ідеальною фігурою і довгими ніжками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...