facebook

Ніколи не приходьте в гості з порожніми руками!

Як часто ви ходите в гості, відвідуєте дітей / батьків? Приходите ви з порожніми руками або приносите що-небудь? І мова тут зовсім не про свята або дні народження, коли подарунок є обов’язковим атрибутом.У кожного з нас є чим поділитися. Віддавайте, даруйте іншим радість, приносьте подарунки – нехай маленькі, нехай нематеріальні, але ви здивуєтеся, як зміниться якість життя!

Прочитайте цей уривок з книги Діпак Чопри «Сім духовних законів успіху»:

Зустрівши кого-небудь, Ви можете мовчки послати йому благословення, побажати йому щастя, радості і побільше сміху. Цей вид мовчазного дарування володіє дуже великою силою. Одна з корисних речей, яким навчили мене в дитинстві і яким я навчив своїх дітей, – це ніколи не приходити ні в чий будинок з порожніми руками, ніколи ні до кого не приходити без подарунка. Ви можете сказати: «Як я можу давати іншим, якщо в даний момент мені самому бракує?»Ви можете принести квітку. Одну квітку.Ви можете принести записку або листівку, це скажете про ваші почуття до тієї людини, до якої ви прийшли. Ви можете принести комплімент. Ви можете принести молитву …

Прийміть рішення віддавати, куди б Ви не пішли, кого б Ви не побачили. Чим більше Ви даєте, тим більше впевненості, завдяки чудовій дії цього закону. А коли Ви більше отримуєте, Ваша здатність більше давати також зростає.
Наша справжня природа – це багатство і достаток, ми багаті від природи, тому що природа підтримує будь-яку нашу потребу і бажання. Ми нічого не втрачаємо, тому що наша сутність – чиста потенційність і нескінченні можливості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...