facebook

Facebook боляче вдарив санкціями по жителям Криму

Facebook заблокував можливість для жителів Кримського півострова користуватися платними послугами.

4407_1465574661_feysbuk

Про це повідомляє блогер Андрій Шипілов.

Він зазначив, що нововведення в першу чергу вдарить по тих, хто використовує Facebook в рекламних цілях, для SMM та SEO. Тепер при спробі провести будь-яку грошову транзакцію користувачі з Криму отримують повідомлення: “Ми відключили можливість здійснення платежів для вашого аккаунта, оскільки ви перебуваєте в регіоні, де ця функція не підтримується. Нам дуже шкода, якщо це приносить вам які-небудь незручності”, розповів Шипілов, уточнивши, що більшість зарубіжних платних сервісів ввели санкції для кримського сегменту Інтернету незабаром після окупації Криму Росією.

Google заблокував всі зареєстровані в Криму акаунти Google AdSense і наклав обмеження на користування Google Play для кримчан. На острові перестали працювати пластикові картки міжнародних систем. Apple заборонила продажу своєї техніки в Криму.

Але ФБ до останнього часу не приєднувався до санкцій, і жителі Криму могли оплачувати просування своїх товарів і послуг через рекламну систему Facebook. Тепер і ця можливість для них перекрита, підсумував блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...