facebook

Як стихія знищила Росію: ЗМІ повідомляють про багатьох потерпілих

Через шалені вітри та грози, які напередодні пронеслися Центральною Росією, в тому числі і Москвою, вже постраждали 22 людини.

За інформацією інформаційної агенції “РИА Новости” з посиланням на екстрені служби, 10 осіб госпіталізовано, та 12 надано медичну допомогу амбулаторно.

У Москві постраждали 16 осіб, а Підмосков’ї до лікарні доправили трьох людей, передає ТАСС.

Зауважимо, що загалом у лікарнях області станом на зараз залишаються 9 осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У Москві постраждали 16 осіб, шість з них перебувають у лікарнях з травмами різного ступеня тяжкості, серед них одна дитина. Десятьом потерпілим надали медичну допомогу”, – розповів співрозмовник ресурсу.

Також повідомляється про трьох потерпілих у Тульській області: одного госпіталізовано та ще двом надано медичну допомогу на місці.

Сумарно у Росії з 15:00 30 червня випало 90% місячної норми опадів. Пориви вітру місцями сягали 24 метрів за секунду.

Внаслідок стихії без електрики залишилися 327 населених пунктів та станом на ранок 1 липня 12 тисяч осіб. Також пошкоджено було покрівлі 47 багатоповерхових, приватних та адміністративних будівель, понад 100 автомобілів зазнали ушкоджень і було повалено 1200 дерев.

“У Москві сталися падіння понад 1150 дерев, повалено три стовпи освітлення, зазнали пошкоджень 95 автомобілів. Крім того, вітер пошкодив покрівлі 10 будинків: 7 багатоквартирних і 3 приватних. Дощ затопив 24 ділянки проїжджої частини”, – зауважив представник екстрених служб.

Нагадаємо, сайт “24” повідомляв, що 30 червня Москва та Підмосков’я потерпала від потужної зливи з грозою та градом. За інформацією Російського гідрометцентру, такої зливи у Москві не було з 1923 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...