facebook

Поліцейські, які прибули охороняти саміт G20, влаштували бурхливу секс-вечірку

Учасників масової вечірки в розташуванні відправили додому, не чекаючи саміту.
З Гамбурга, який готується прийняти саміт «великої двадцятки» наступного тижня, назад до Берліна відправили понад 200 поліцейських, які влаштували бурхливу вечірку з алкоголем і сексом на публіці. Про це пише УНІАН з посиланням на Inquirer.

220 поліцейських направили до Гамбурга, щоб допомогти контролювати правопорядок на саміті G20 7-8 липня, який, як очікується, приверне десятки тисяч протестуючих проти глобалізації.

Але, перш ніж приступити до виконання своїх обов’язків, офіцери влаштували дику вечірку в своєму розташуванні. Деяких помітили, коли вони займались сексом на публіці, мочились біля паркану і танцювали стриптиз зі зброєю, повідомили у вівторок місцеві ЗМІ.

Одну жінку-офіцера бачили танцюючою на столі в самомуу халаті з пістолетом в руці.
– сказано в одному з матеріалів по темі.

Вечірка закінчилась о 6:30 ранку. Ще один офіцер, за даними ЗМІ, побився зі своїм колегою з іншого підрозділу. Берлінська поліція підтвердила цей інцидент у Twitter:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Начальникам нашої поліції сказали, що наші резервні сили в Гамбурзі передчасно звільнені від чергування. «Причиною було неправомірне поведінка в їх розміщенні на місці».
– сказали в поліції, додавши, що «заяви прийняті і матимуть наслідки».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...