facebook

Україна зацікавлена у залученні американського досвіду при реформуванні інфраструктурної галузі, – Володимир Омелян

Україна зацікавлена у залученні американського досвіду при реформуванні інфраструктурної галузі. Зокрема, мова йде про концепцію реформування дорожнього господарства, яка значною мірою була заполучена в США.

-1-638

«Створення дорожнього фонду — американська модель фінансування дорожньої галузі, яка працює в США з 50-х років минулого століття. Вона довела свою ефективність. Ми хочемо запровадити таку модель в Україні», — про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі у Міністерстві транспорту США за участі керівництва Федеральної авіаційної адміністрації, Федеральної адміністрації автошляхів та Трастового фонду автошляхів, яка відбулась 15 червня 2016 року у Вашингтоні. В США Міністр інфраструктури України перебуває у складі урядової делегації на чолі з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.
Під час зустрічі В.Омелян представив плани щодо реформування інфраструктурної галузі, наголосив на зацікавленості української сторони у поглибленні двосторонньої співпраці. Окрема увага була приділена питанню фінансування аеропортів, розвитку внутрішньої авіації та забезпеченню безпеки на транспорті. Також сторони обговорили питання активізації двосторонніх авіаперевезень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...