facebook

Овен-партизан і Водолій-шпигун: а хто ви за бандерівським гороскопом?

Бандерівський гороскоп, у якому кожен може відшукати свій знак і визначитися, яка робота в боротьбі з окупантом йому підходить найкраще.
Матеріали ресурсу depo.ua публікує WestNews. Хочете вірте, а хочете ні, та краще спершу почитайте, а потім робіть висновки

ОВЕН

Ідеальний знак для партизанської війни. Спочатку стріляє, потім питає пароль, потім стріляє ще раз — про всякий випадок. Любить працювати один, часто звіряє записи у щоденнику, зроблені місяць тому. Просто нікому більше не довіряє, тому буде прекрасним охоронцем для сховища зброї. Головне — вчасно попередити, що “свої йдуть”. Група Овнів здатна за 24 години змінити русло річки і викопати 20-кілометровий протитанковий рів.

ТІЛЕЦЬ

Улюблена фраза — “Чому ви примушуєте мене нападати на вас?”. Надзвичайно прив’язаний до своєї території, тому оборонятиме власне житло до останнього російського терориста. Ворожі танки викликають рефлекторне бажання кинути в них гранату, вистрілити з РПГ, або, в крайньому випадку, написати на них вночі жовтою фарбою “Путін — х**ло”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

БЛИЗНЮКИ

Агресивний і войовничий знак, який надає перевагу зброї масового ураження. Комплекси “Град”, “Ураган” цікавлять цих людей з дитинства, пізніше з’являється інтерес до ядерної фізики. Шістдесятирічних близнюків уряд переховує в підземних лабораторіях. До ворога ставиться зневажливо, оцінюючи його потенціал у кілотоннах і рентгенах.

РАК

Хороший снайпер і поганий товариш. Адже надзвичайно важко сидіти в засідці і постійно чути його ниття: “Ну коли вже прийдуть “зелені чоловічки”? Я так утомився, хочеться швидше додому, я Сартра не дочитав”. Гострий зір не рятує від меланхолії, особливо якщо на небі хмарно, а сепаратисти ховаються у Ростові. Існує легенда, ніби ялинка, що впала на Януковича, народилася саме під цим знаком.

ЛЕВ

Генерал і адмірал, академік і стратег. Вправно управляє мобільними частинами, чудово орієнтується в міському середовищі, вміє заблокувати танкову колону одним-єдиним циганом з гранатою. Іноді забуває паролі, а також схильний до перебільшення необхідного калібру. Тому цих людей необхідно тримати подалі від близнюків і тактичної ядерної зброї.

ДІВА

Логістика — ось їхнє покликання. Організувати подачу бруківки на барикади; забезпечити бійців ідеальними коктейлями Молотова з-під віскі та джину; викупити танк у сепаратистів за пляшку “лівої” горілки — все це зробить Діва зі словами “Роботу просто треба любити!” Від ворога намагається триматися на відстані. Наприклад, у середньому радіусі ракет “земля-повітря”.

ТЕРЕЗИ

Ідеальний знак для подвійного агента. Постійні вагання — біле чи чорне, сало чи ковбаса, Київ чи Жмеринка — дають багато часу для зважених рішень. Обережний і підступний крок уперед, потім два назад, знову вагання, і, нарешті, сміливий хрестик крейдою на дверях — “тут живе сепаратист”. І нишком назад, до секретних документів і кодів. Кажуть, що на “тупому важкому предметі” з Івано-Франківська було написано “Вітаємо! Терези схилилися на ваш бік! Приз чекає на Вас у Ростові-на-Дону”.

СКОРПІОН

Ідеальна машина для антитерористичних операцій: тверезий розрахунок, персональні амбіції та жага помсти — і ось швидка тінь промайнула над блокпостом сепаратистів. Вони навіть відставили пляшку з горілкою та добряче матюкнулися. Однак це не врятувало пост від щирої української “деескалації” та “занепокоєння”.

СТРІЛЕЦЬ

Ще один вправний солдат української революції гідності. Щоправда, занадто балакучий, тому в умовах міської партизанської війни працює більше в тилу пропагандистом. Уряд навіть розробив секретний проект “шумового блокування” російських телеканалів: двадцять Стрільців у три черги будуть щоденно вести в ефірі довгі розмови про націоналізм, путлєризм і загибель Москви. Лабораторний експеримент показав, що подібний шум середньостатистичний російський глядач стійко витримує 24 хвилини і після цього починає співати “Ще не вмерла”.

КОЗЕРІГ

Веселий і щирий друг усіх скривджених — так Козеріг називає сам себе. Сепаратисти ж пишуть в оголошеннях: “Небезпечний головоріз, керівник повстанської армії, вміє гіпнотизувати, тому не дивіться йому в очі, а одразу стріляйте”. Можливо, така суперечність — наслідок готовності до діалогу, бажання будь-що поговорити про вічні цінності. А, можливо, це через звичку стояти на своєму. Якщо куля в лоб — то куля в лоб, кажуть старі люди.

ВОДОЛІЙ

Мама була шпигункою, тато — психопатом. Дієвий, активний, непосидючий — Водолій із задоволенням візьметься за фортифікаційні роботи. І навіть перевершить задумане — рови будуть викопані на п’ять метрів глибше, мури — зведені на два метри вище. Струм по дроту проведе такої сили, що пташки не зможуть пролітати над ним — боятимуться. Якщо візьметься за організацію народного спротиву, то звільнить паралельно декілька сусідніх країн — навіть із демократичним режимом.

РИБИ

Незалежні і стійкі, ці люди недовго обдумують накази. Щоправда, вибирають власний шлях виконання, іноді контроверсійний. Найбільше люблять працювати рятівниками і героями, наприклад, виносити на спині поранених (одночасно відстрілюючись із двох “Стєчкіних”), розміновувати поля, розвідувати чужі території. Буває так: пропаде десь Риба на декілька днів, усі хвилюються, шукають… Аж ось іде — двох “язиків” веде, що російською матюкаються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...