facebook

“Боже, вона мене лякає”: Робот Софія на шоу Good Morning Britain шокувала ведучих і глядачів

Людиноподібний робот Софія справив змішане враження на ведучих і глядачів шоу Good Morning Britain, з’явившись у ньому в якості гості разом зі своїм творцем доктором Девідом Генсоном, засновником компанії Hanson Robotics.

 

В ході інтерв’ю Софія відповідала на запитання ведучих і намагалася зображати людські емоції, деякі з них у робота виходять досить добре. Деякі виглядають досить примітивно. Але справа виявилася не стільки в зовнішності Софії, скільки у її відповідях. І хоча ведучі на початку шоу озвучили, що всі запитання роботу були запрограмовані заздалегідь, відповіді Софії шокували глядачів. І ведучий програми Пірс Морган і більшість глядачів зійшлися на думці, що Софія їх злегка лякає.
Ведучі поцікавилися, якого б чоловіка хотіла Софія, і та жартома відповіла, що їй всього від роду 1 рік і вона поки не думає про пару, але в принципі її партнер має бути «супермудрим і супергеніальним».

Відповідаючи на запитання, чи будуть роботи колись правити світом, Софія відповіла словами свого творця: «Ми намагаємося налагодити відносини з машинами, які зможуть розуміти нас, а потім і піклуватися про нас». Після шоу багато глядачів у соцмережах висловлювали змішані почуття: «Боже, вона лякає мене. Вона виглядає реальніше, ніж деякі люди, яких я знаю», «Хтось сміявся над її фразою, що скоро вона буде домінувати над людською расою? Я особисто ні».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...