facebook

Ось чому японки ніколи не товстіють і живуть дуже довго!

Чи знаєте ви, що середня тривалість життя японських жінок становить 84 роки? Вони не тільки живуть довше за всіх, але вони також вважаються стійкими до старіння. У цій статті ми хочемо поділитися з Вами секретом довголіття і вічної молодості японських жінок!
Японська письменниці Наомі Моріяма, дослідивши японську кухню, написали в своїй книзі про природну боротьбу японок проти старіння і зайвої ваги. На думку автора, традиційна японська кухня включає в себе продукти, які зупиняють збільшення ваги і старіння.
Звичайні продукти, такі як риба, морська капуста, фрукти, соя, рис, овочі і зелений чай, насправді, споживаються на регулярній основі, і всі вони надають омолоджуючу дію і сприяєть схудненню, або ж збереженню нормальної і прийнятної ваги.

Крім того, домашні традиційні страви зазвичай складаються зі смаженої риби, рису, варених овочів, супів, зеленого чаю і фруктів. Японці – найбільші споживачі риби у всьому світі. Насправді, майже 10% всього споживання риби в світі відноситься до цієї нації. Це досить дивно, тому що японці складають 2% населення земної кулі.
У своїй книзі автор також вказує на те, що в школі дітям викладають основи здорового харчування з самого дитинства: їсти повільно і оцінювати споживану їжі. Також є правила поведінки за обіднім столом – величезні порції або заповнення чаші не допускаються! Крім того, для кожної страви існує окрема посудина.

В Японії сніданок є найбільш важливою частиною щоденного харчового раціону: зазвичай він включає в себе ряд продуктів і напоїв (зелений чай, варений рис, суп, молодий часник, водорості, омлет або шматочок риби).
Японці рідко їдять солодку їжу. Багато хто думає, що японські жінки не люблять шоколад, печиво, морозиво або торти. Але правда полягає в тому, що жінки чудово розуміють, якої непоправної шкоди здоров’ю можуть завдати всі ці продукти! Якщо Вам сподобалася ця стаття, обов’язково поділіться нею з близькими і друзями!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...