facebook

Кривава поїздка: пасажир вбив жінку-таксиста

18 червня водія автомобіля таксі з явними ознаками алкогольного сп’яніння зупинили патрульні поліцейські, коли він на автомобілі FORD Sierra намагався в’їхати на Центральний міст, розповідає gazeta.ua


Правоохоронці помітили, що на білому автомобілі чітко видно сліди крові. Також під час зупинки вони побачили на передньому пасажирському сидінні закривавлений ніж. Надати будь-яких документів на право керувати автомобілем порушник також не зміг. Розповів лише, що сів до покинутого автомобіля на вул. Саксаганського.

При перевірці інформації за вказаною адресою поліцейські виявили тіло 63-річної жінки з двома ножовими пораненнями у груди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

“В розмові зі слідчими підозрюваний зізнався, що не зміг узгодити з водійкою таксі суму оплати за проїзд. Чоловік розлютився та завдав жінці два удари ножем у груди. Потім витягнув померлу жінку з машини та сам сів за кермо”, – повідомляється.

Також правоохоронці встановили, що підозрюваному 30 років, він житель с. Широке Криворізького району. 63-річна померла жінка за життя займалася приватними перевезеннями.

За умисне вбивство підозрюваному загрожує до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...