facebook

ПриватБанк поновив іпотечне кредитування

Найбільший державний банк України ПриватБанк поновив іпотечне кредитування фізичних осіб на вигідних та прозорих умовах.

Відтепер завдяки програмі «Житло в кредит» клієнтам стала більш доступна житлова нерухомість на первинному та вторинному ринках, а також конфіскована нерухомість банку (повний перелік пропозицій – planetestate.com.ua), повідомляє прес-служба банку.

«Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання. На сьогоднішній день ми пропонуємо привабливу відсоткову ставку без будь-яких додаткових комісій та великий термін кредитування, які дозволяють реально зменшити рівень щомісячного фінансового навантаження на позичальника», – повідомив директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів.

За іпотечними кредитами діють такі умови:

термін кредитування – до 240 місяців,
аванс – 25%,
відсоткова ставка (річних) – 17,9% для первинного ринку, 22,9% – для вторинного ринку, 17,9% – для нерухомості банку,
платежі за додаткові та супутні послуги кредитодавця, обов’язкові для укладання договору, грн. – страхування іпотеки – 0,5% від вартості нерухомості, особисте страхування – 0,5% від залишку заборгованості.
Вагома перевага іпотечного кредиту у ПриватБанку – доброзичливий та фаховий супровід та консультування, клієнт може онлайн залишити заявку на сайті і протягом 30-ти хвилин отримає повну консультацію від співробітника банку, а також, якщо клієнт ще не визначився, менеджер банку допоможе підібрати оптимальний варіант.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...