facebook

Поліцейські зізнались у масових незаконних діях

Співробітники Нацполіції Черкащини після свого відсторонення заявили про виконання злочинних наказів свого керівництва.

Поліцейські Черкащини заявили під час прес-конференції, що їхнє керівництво регулярно віддавало їм злочинні накази.

“По-перше, було заборонено зупиняти автомобілі з певними державними номерами, перелік яких був у керівника – ми повинні були телефонувати керівнику і погоджувати: маємо право зупиняти, чи ні. По-друге, нам були надані переліки автомобілів і їхніх власників, водії яких були народними депутати, депутатами обласної та міської ради, де була зазначена їхня партійна або громадська приналежність – ми мали за будь що притягувати їх до відповідальності”, – заявила одна зі членів середнього керівного складу місцевої поліції.

При цьому вона наголосила: очільник місцевої поліції відсторонив її та інших керівників її рівня від виконання обов’язків, “хоча жодних підтверджуючих це документів немає” – “Керівник усіляко намагається тиснути на незадоволених та тих, хто не хоче виконувати його вказівки”.
Крім того, інші поліцейські розказали кілька історій про те, як вище керівництво змушувало їх порушувати закон, а вони цього не робили – не зазначивши однак, чому не повідомили про ці факти компетентні органи, а виступили з публічною заявою, при чому, лише після свого відсторонення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...