facebook

Обережно ботулізм. Франківців застерігають від купівлі в’яленої риби в «Арсені»

За останній тиждень в Україні склалася неблагополучна ситуація щодо захворювання на ботулізм серед населення, яка пов’язана із вживанням в’яленої риби промислового виробництва, придбаної у торговельній мережі.

Зареєстровано 3 випадки захворювання, в результаті якого постраждало 3 особи, один випадок летальний. Постачальником продукції є ТОВ «ЧУДО-ЮДО» міста Світловодськ Кіровоградської області.

Для запобігання виникнення випадків ботулізму, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області через уповноважених лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль на підприємствах торговельної мережі в області, проводиться інформування операторів ринку, що здійснюють обіг харчових продуктів про випадки захворювання на ботулізм.

За попередньою інформацією небезпечна в’ялена риба реалізовувалась в магазині «Арсен».

За ініціативи Головного Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області вся продукція знята з реалізації та поміщена на відповідальне зберігання. Проте, та частина продукції, яка була реалізована напередодні, може становити смертельну небезпеку.

З метою запобігання зараженню управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області застерігає від вживання в’яленої риби, постачальником якої є ТОВ «ЧУДО-ЮДО» міста Світловодськ Кіровоградської області, придбаного в магазині «Арсен».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...