facebook

Радикали Одеси оприлюднили список 10 артистів, чиї концерти можуть зірвати

Активіст та колишній очільник одеського “Правого сектору” Сергій Стерненко оприлюднив “Список небажаних гостей в Одесі на найближчий період”.

На сторінці у Facebook він опублікував перелік 10 артистів, які найближчим часом мають виступити в місті та чиї концерти можуть бути зірвані.

У докладний список “небажаних гостей” Стерненка потрапив гурт “Время и стекло”, за те, що вони виступали на премії RU.TV, а також інший проект Потапа “Mozgi”, котрий регулярно гастролює по РФ.

Там опинився російський Dj Smash, тому що виступав в окупованому Криму, порушивши правила перетину українського кордону, репер Баста, у якого заплановані концерти у Києві та Одесі.

У списку “небажаних” опинилися росіяни Антоха МС (був в окупованому Криму у 2015 році) та гурт “Каспийский груз”, що давали концерти у Керчі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Добровільно відмовитися від виступу радикали пропонують російській поетці Ах Астаховій з тої ж причини, що її колегам по сцені.

Перелік “небажаних гостей” поповнили популярний гурт “Гриби” за тур у Росії, колектив “Победа” із солістом Андрієм Архангельським за те, що “засвітився на з’їзді “одесского землячества”, а також музикант Сергій Бабкін, який був із концертами в окупованому Криму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...