facebook

Путін боявся цього дня дуже давно – президент Brookings Institution про події у Росії

Мітинги опозиції, які у понеділок пройшли у Росії, є втіленням багаторічних страхів Володимира Путіна. Про це у Twitter заявив президент впливового аналітичного центру Brookings Institution Строуб Талботт (Strobe Talbott – прим. ГА).

“Те, що відбувається у Росії зараз – це те, чого Путін боявся багато років, і через що Росія не відзначає 100-річчя Жовтневої революції. Незрозуміло, чи може Путін стримати силу народу”, – пише Строуб Талботт.


Як відомо, у понеділок у Російській Федерації, де у цей день віздначали День Росії, прокотились затримання учасників опозиційних мітингів, які проходили паралельно із велелюдними офіційними урочистостями. Серед іншого було затримано лідерів протестного руху.

Загалом ЗМІ повідмоляють про сотні затриманих у різних містах Росії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється, що проти двох затриманих учасників опозиційних виступів у Москві порушено кримінальну справу за підозрою у застосуванні сили проти бійця Росгвардії.

“Путін давно боїться заворушень, які ослаблювали російську державу, включно із першою кольоровою революцією 20-го сторіччя”, – пише Строуб Талботт, маючи на увазі Револції 1917-го року у Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...