facebook

Липецький Рошен не захотів платити податки в Росію

На фабрику наклали штраф 48 млн рублів.

Арбітражний суд Липецької області 20 червня розгляне позов АТ “Липецька кондитерська фабрика “Рошен” про визнання незаконним рішення Міжрайонної інспекції Федеральної податкової служби (МІФПС) по Липецькій області про виплату в бюджет понад 48 млн рублів. Про це повідомляє Интерфакс.
Як видно з матеріалів, розміщених на сайті суду, в березні поточного року Міжрайонна інспекція з найбільших платників податків по Липецькій області виявила правопорушення і нарахувала кондитерській фабриці недоїмку з податку на додану вартість у сумі 28,66 млн рублів, пеню – 8,3 млн рублів і штраф у розмірі 11,45 млн рублів.

31 травня до суду надійшов позов Липецької кондитерської фабрики про визнання рішення МІФПС незаконним. Суд прийняв заяву до розгляду 5 червня.

Суд запропонував заявнику до 16 червня надати суду бухгалтерський баланс, звіт про фінансові результати, довідку про стан розрахунків з податків, зборів, пені і штрафів та інші матеріали для підтвердження підстав застосування забезпечувальних заходів.

Нагадаємо, раніше ЗМІ заявили, що в Липецьку почали ліквідацію фабрики Roshen.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...