facebook

Врятувати історію. Український гурт зняв кліп у занепадаючому замку на Львівщині

Підгорецький замок був побудований у XVII столітті. Український тріп-хоп гурт Mari Cheba презентував новий кліп на пісню З тобою, знятий у Підгорецькому замку (Львівська область), що наразі знаходиться в жахливому стані.

Режисером відео став фотограф Андрій Корінь. Ролі у кліпі виконали учасники гурту – солістка Марія Чеба та гітарист Денис Рильков.

“В минулому році ми з режисером Андрієм побували в Підгорецькому замку. Надихнулися цим місцем і його непростою історією. Цей кліп розкриє глядачам дух Підгорецького замку та приверне увагу до його збереження. Скоро стартує наш краудфандинг на Спільнокошті – щоб відкрити цей музей для міжнародної спільноти”, – каже виконавиця.

Для виготовлення відео була використана техніка stop-motion, в якій в рухоме зображення склали 15 тисяч кадрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для зйомок в Підгірці зі Львівської національної галереї мистецтв повернули колекцію замкових експонатів.

“Інтер’єр Підгорецького загадковий, містичний. В нього є свій біль, своя інтенція. Так і всі ми розкриваємось в стосунках, пізнаючи себе. Наші бажання, темні сторони, які ми так старанно приховували від суспільства викриває любов. Окрім замку задіяний ще один важливий елемент – музей. Саме там зберігаються експонати замку, його душа – картини, інтер’єр, зброя. Сьогодні замок пустий і тільки в кліпі його колекція поєдналась в одному просторі з героями”, – розповідає Марія Чеба.

Підгорецький замок був побудований у XVII столітті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...