facebook

Під грім і блискавки: “Океан Ельзи” дали божевільний концерт на Донбасі (відео)

Українська рок-група “Океан Ельзи” відіграла безкоштовний концерт у Лисичанську Луганської області, перенесений із сусіднього Сєвєродонецька, пише “Обозреватель”.

На місцевому стадіоні “Шахтар” музиканти виконали композиції з останнього альбому “Без меж”, а також низку старих хітів. За інформацією місцевої поліції на концерті були присутні близько 30 тис. осіб.

Як зазначає портал “Час Пік”, місцеві жителі й фанати “Океану Ельзи” з сусідніх міст почали збиратися на стадіоні задовго на початку виступу і потрапили під сильну зливу.

У зв’язку з погодними умовами, запланований на 20:00 виступ, почався лише о 21:10, коли дощ припинився.

Грандіозне шоу з неймовірними світловими ефектами тривало майже 2,5 години. Під час виступу лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук робив невеликі паузи, щоб поспілкуватися із фанатами, попити води і змінити мокрі футболки. Він кілька разів зізнавався у любові жителям Лисичанська та Сєвєродонецька, а також дякував військовим, які захищають регіон і всю Україну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Свій виступ музиканти закінчили композицією “Обійми”.

Для забезпечення безпеки до охорони громадського порядку під час заходу було залучено понад 1000 правоохоронців та представників Нацгвардії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...