facebook

Газета “Укрзалізниці” розповіла пасажирам, як правильно займатися сексом у поїзді

Видання “Укрзалізниці” “The Express. Магістраль” пропонує спеціальні вагони-салони тим, кому “набрид рутинний квартирний секс”.

Нещодавно з’явилося видання “The Express. Магістраль” (додаток до корпоративної газети “Укрзалізниці” “Магістраль”) в одному з останніх випусків розповіло пасажирам, як правильно займатися сексом під час поїздки. Про це в Facebook повідомив журналіст Вадим Добровольський.

Щоб «Гойдання поїзда «не перервало “акт кохання”, у провідника можна взяти ремені, які, будучи прикріпленими до полиці і стелі, допоможуть не допустити “душевних і тілесних травм», відзначається в публікації.

Крім того, видання “Укрзалізниці” пропонує спеціальні вагони-салони тим, кому “набрид рутинний квартирний секс”. Замість звичайних полиць там – широкі ліжка, на яких можна реалізувати “найсміливіші фантазії”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Екс-начальника департаменту інформаційної політики і зв’язків з громадськістю “Укрзалізниці” Данила Ваховського матеріал порадував.

А міністр інфраструктури Володимир Омелян вважав це черговим приводом для вимоги звільнити генерального директора “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна.

Журналісти “The Express. Магістраль” розповіли, що над темою нового випуску ще думають, але він вже запланований на 20-ті числа червня. Однак придбати додаток на розкладці не вийде, тираж в 74 тис. поширюється тільки в вагонах “Інтерсіті” та фірмових поїздах.

“Любовну” рубрику в редакції “хочуть випускати на постійній основі”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...