facebook

Міністра енергетики замінять

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик найближчим часом покине свій пост. Рішення про зміну Насалика вже прийнято прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. В даний момент йдуть консультації з персони приймача.

Про це стало відомо від джерела з оточення прем’єра, де ця інформація активно обговорюється, пише Gazeta.ua

Найбільш вірогідним наступником Насалика на посаді міністра енергетики може стати уродженець с. Калинівка Вінницької області, керівник профільного Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу у Верховній Раді Олександр Домбровський. На виборах до Верховної Ради 2014 року він був переобраний народним депутатом України від виборчого округу №11, висувався від Блоку Петра Порошенка і набрав 51% голосів.

За даними джерела в Кабміні, там розглядаються також кандидатури екс-міністрів енергетики Івана Плачкова та Володимира Демчишина.

“Напередодні очікуваних річних пікових навантажень на енергосистему України, в умовах дефіциту вугілля, приймач Насалика повинен бути компетентним і розуміючим реальну обстановку в енергетиці України”, – нарікають в Кабміні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, за інформацією джерела, в Кабміні не виключають ймовірність того, що Насалик втримається на своїй посаді, за умови, що всі інші кандидати відмовляться брати галузь в настільки важкий час.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...