facebook

Українські бійці зайняли нові позиції на передовій

Військовим вдалося трохи вирівняти лінію фронту. Механізовані підрозділи 93-ої бригади в окремих випадках скоротили відстань до позицій ворога до 200 метрів.

У зоні бoйових дій на Донбасі українські військові зайняли нові позиції на передовій, просунувшись вперед на відстань близько 1,5 км ближче до Бахмутської траси.

Про це повідомляє 93-тя окрема гвардійська механізована Харківська бригада на своїй сторінці в Facebook.

“Бійці 93-ої окремої гвардійської механізованої Харківської бригади, які зараз виконують бойові завдання в районі проведення АTО, поліпшили своє тактичне положення, просунувшись вперед на відстань близько 1,5 км ближче до Бахмутської траси, де були обладнані нові позиції. Лінію фронту вдалося трохи вирівняти, а заняття пануючих висот дозволило краще контролювати супротивника і мати вигідні умови для оборони”, – інформують військові.

У повідомленні наголошується, що просуванню вперед передували місяці кропіткої роботи розвідувальних підрозділів, які вивчали місцевість і поведінку супротивника, особливості мінування ворогом даної території, маршрути руху дивeрсійно-розвідувальних груп бойовиків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На даній території противник встановив в хаотичному порядку безліч мін і вибухових пристроїв, в тому числі і заборонених міжнародними конвенціями, відзначають українські військові. Після проведення підготовчих заходів та розмiнування механізовані підрозділи бригади вийшли вперед, в окремих випадках скоротивши відстань до позицій ворога до 200 метрів, і закріпилися.

“Створена система добре укріплених і обладнаних опорних і спостережних пунктів”, – йдеться в повідомленні прес-центру бригади.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...