facebook

Петро Мага: хто і як виховує наших дітей

Все більше задумуюся над тим, хто виховує наших дітей… А ще більше над тим,хто керує нашими вчителями. Директор школи- СПРАВЖНІЙ ДИРЕКТОР – стає таким само рідкісним екземпляром,як хороший керівник підприємства, серйозний тренер, непідкупний суддя і фаховий лікар.

Моя молодша донька навчається у гімназії 48, де керує унікальна Мар’яна Іванівна Босенко. Коли вона дізналася, що виставу «Як ми врятуємо світ» театру «ОСОБИСТОСТІ» Вчена рада університету ім. Грінченка рекомендувала для навчального процесу, за один день була організована поїздка 200 дітей ! Причому частина доїхала автобусом, а три класи мирно добралися на метро. А далі 15 хвилин пішки, свіжим повітрям.

Усі зустрілися вже в театрі. Більше того,приїхала сама Мар’яна Іванівна. Перевірила наявність всіх учнів, для яких ми зіграли єдину в Україні еко-виставу. Діти були у захваті,але головне мені розповіла пані директор в телефонній розмові.

Учням сподобався зал, гра акторів, відеоконтент. Та про їх враження найбільше говорить те, що на зворотному шляху до метро ДІТИ ПОЗБИРАЛИ ПЛАСТИКОВЕ СМІТТЯ ВЗДОВЖ ДОРОГИ і викинули його у смітник. Навіть якщо це була разова емоція,навіть якщо ми трошки змінили на краще ставлення до природи хоча б у однієї дитини, значить, праця творчого колективу театру «ОСОБИСТОСТІ» не є марною.

Але ми запрошуємо на еко-виставу не тільки 48-му гімназію… Всі види відмовок: і далеко, і як же ж доїхати, і чому ми повинні, і батьки будуть проти…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повірте, у нашій гімназії навчаються діти не найпростіших батьків. Але є авторитет Директора,людини, яка кожного ранку особисто зустрічає всіх учнів,всіх знає за іменами,в курсі всіх учнівських проблем. А з цього складається беззаперечний авторитет.

Шановні директори! Ми не йдемо на канікули і готові грати «Як ми врятуємо світ» для дитячих таборів. Потрібна тільки Ваша воля. А як сказала одна вчителька – такий еко-урок, в якому діти можуть відчути себе рятівниками планети, вартий десятків лекцій. Повірте нам, повірте високій рекомендації (всі документи у нас на руках) і телефонуйте (096)213-75-16.

Вірю, що в Києві багато прогресивних педагогів і керівників шкіл.

Давайте дружити…

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...