facebook

Сумські митники у зникненні двох тонн конфіскованого горіха звинувачують мишей (відео)

За словами керівника сумської митниці, миші з’їли дві тонни горіхів, які були конфісковані і зберігалися в складських приміщеннях його установи. Ця заява прозвучала на засіданні комісії, уповноваженої розподілити конфісковане майн, пише видання infokava.

Коли було повідомлено, що конфісковані горіхи, а також ковбасу, сардельки, спирт і сигарети треба знищити, учасники засідання від громадськості заперечували, мовляв, не пропадати ж добру, тому треба сплатити за сертифікацію товару, щоб, наприклад, горіхи передати дитячим дошкільним установам.

“Значиться дві тонни горіхів знищити. Це правильно чи знущання? Давайте віддамо інвалідам, малозабезпеченим. Гаразд, ковбаса, яка пропала, сало, яке не може зберігатися, але дві тонни горіхів. Можливо експертний висновок про те, чи підлягають літ вони вживання армією, наприклад”, – запропонували громадські діячі.

Ось, тут глава митниці і сказав, що таке неможливо, тому що в складських приміщеннях нічого немає. А далі уточнив, що дві тонни горіхів з’їли миші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...