facebook

Андрій Данилко розповів, чому не хоче мати сім’ю

Андрій Данилко дав відверте інтерв’ю, розповівши, чому в 43 роки досі не одружився і не створив сім’ю.
У Андрія Данилка є все – слава, популярність, успіх, улюблена робота. Однак створити міцну сім’ю артисту так і не вдалося. Зараз Андрію, якого всі знають як Вєрку Сердючку, 43 роки і в новому інтерв’ю він відверто заявив, що більше не мріє про дружину і дітей, і йому комфортно на самоті:

Прийшов такий вік, коли не хочеться сім’ї взагалі. Мені хотілося сім’ї, коли було 22 роки. А потім з роками все менше і менше, а зараз взагалі не хочеться. Мені треба бути одному і мати свою закриту територію. Думаю, це пов’язано з перенасиченням спілкування з людьми.

На самоті Андрій не нудьгує. У вільний час артист слухає аудіокниги, дивиться передачі і займається улюбленою справою – приготуванням їжі.

Прагнення усамітнитися і залишитися на самоті Данилко пояснює надмірним спілкувань з людьми на роботі. Тепер навіть невелика компанія викликає у знаменитості дискомфорт:

Це вже хвороба. Можуть і не впізнавати, але тільки я бачу людей, у мене включається в голові, що зараз мене можуть впізнати. Але це я заробив в ті роки, коли було дуже багато виступів. Наприклад, був випадок у Львові, коли на мене побіг весь цирк і я тікав якимись сходами. Мене тоді закрили в медпункті, і я сидів в жаху. Потім мене вивели через чорний хід, поклали в машину, і я ліг на підлогу, щоб мене не бачили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До речі, Данилко зізнався, що досі гастролює в Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...