facebook

Мене змушували ставити оцінки учням, які роками не ходили на заняття, – колишня вчителька (відео)

Вчителів Кловського ліцею змушували писати контрольні за дітей-прогульників, а потім виставляти оцінки в журнали. Більше того, цю ситуацію директорка ліцею пояснювала тим, що мовляв, ви ж знаєте, чиї діти у нас навчаються.

Про це в ефірі програми Інша Україна (щосереди о 21:30 на телеканалі ZIK) розповіла колишня вчителька Кловського ліцею Наталія Воловик.

«Я працювала у Кловському ліцеї 18 років, тому можу розповісти багато чого. Зокрема, коли у нас була перевірка від Міносвіти під керівництвом пана Вергуна, то вони 5 днів перебували у нашій школі, сиділи у кабінеті Співакової, натомість ми, вчителі, у цей час писали контрольні роботи за дітей, які не навчаються у Кловському ліцеї, натомість, згідно документів вони відвідують заняття»,– розповідає Наталія Воловик.

Зокрема, колишня вчителька каже, що в Кловському ліцеї не люблять вчителів, які мають свою думку, а тим більше тих, які можуть щось сказати «проти».

«Мабуть, я була однією із них, тому й з цього все почалося. Зокрема, нізвідки з’явилася інформація, що я написала скаргу до Міністерства освіти, однак її ніхто не бачив, але після цього директорка ліцею почала масово забирати дітей з моєї групи. Більше того, мене не впускали на моє робоче місце і я неодноразово викликала поліцію. В мою сторону навіть були погрози. Тому я та ще п’ятеро вчителів були змушені піти з Кловського ліцею»,– додає жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Наталії Воловик, за цим фактом була порушена кримінальна справа, однак згодом, Печерським відділом поліції справа була закрита.

«Хочу сказати ще одну важливу річ: Коли у нас була перевірка з Міністерства освіти, то директорка сказала нам не хвилюватися, адже ми добре знаємо, чиї діти у нас навчаються, тому жодних проблем не буде»,– додала колишня вчителька Кловського ліцею.

Наталія Воловик також зазначила, що у Кловському ліцеї числилися і дочки Порошенка – Саша та Женя, однак заняття вони не відвідували, бо була домовленість.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...