facebook

“Вчора впало лаве”: нардеп попався на порно-листуванні в Раді

Народний депутат і член партії “Наш край” Сергій Шахов у залі парламенту попався на досить відвертому листуванні, судячи з усього, з дуже близької жінкою на ім’я Діана.

Про це на своєму сайті пише журналіст Олександр Дубінський.

“Роднулю, привіт. Давно не чулися. Як сам? Сім’я як? Вчора впало лаве. Це ти?” – написала нардепу Діана.

На що депутат відповів їй, що працює: “Вмикай Канал Рада і побачиш))) Працюю”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім, у цьому листуванні журналіст звернув увагу не тільки на “спонсорство” народного обранця.

“Від нього чи ні і за що “впало лаве” Діані – залишається загадкою. А ось порно-картинки і порно відео падає їй точно від Сергія Шахова – в тому ж листуванні”, – пише журналіст.

Крім того, Дубинський провів невеликий екскурс по біографії нардепа.

“На черговій сесії Стахановської міської ради, що відбулася сьогодні, 28 лютого 2014 року, намагалися висловити недовіру чинному меру Юрію Борисову та обрати секретарем міської ради Сергія Шахова… Міський голова Стаханова Юрій Борисов, зокрема, звинуватив депутата міської ради Сергія Шахова у “відмиванні грошей сім’ї”, вивезенні “тонн валюти за кордон” і поцікавився, куди сховав Сергій Шахов свої фотопортрети з сином Януковича і Пшонкою. У відповідь Шахов закричав з місця: “Закрий рота, тварино!”, – навів слова він.

Як повідомляв “Обозреватель”, раніше в інтернет потрапила нібито перехоплена листування народного депутата України від “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула з прес-секретарем президента РФ Володимира Путіна Дмитром Пєсковим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...