facebook

У Франції невідомий зарізав поліцейського і взяв у заручники його сім’ю – ЗМІ

На місці події перебувають елітні підрозділи поліції.

385504979

У передмісті Парижа невідомий зарізав поліцейського біля його будинку. Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на прес-секретаря МВС Франції П’єра-Генрі Бранде. Це сталося у Маньанвілі на північний захід від Парижа. Злочинець напав на правоохоронця, коли той повертався додому близько 9 вечора за місцевим часом. Читайте також: “Я помру, подзвони їм”. Хлопець, який писав матері з клубу, став жертвою стрілка в Орландо Після цього невідомий замкнувся в будинку загиблого, взявши в заручники його дружину і 3-річного сина. На місце події приїхали представники елітних підрозділів французької поліції. Особистість і мотиви зловмисника поки невідомі.

Деякі джерела кажуть, що нападник – сусід 42-річного поліцейського, який був у цивільному, коли на нього напали і дев’ять разів вдарили ножем. Нападника описали як підлітка або молоду людину 20 років.

Зараз поліція вступила переговори з вбивцею.

В той час, як прес-секретар МВС говорив з журналістами, біля будинку поліцейського пролунали п’ять пострілів. Поки неясно, хто стріляв – поліція чи зловмисник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після стрілянини в Орландо, терактів в Парижі і Брюсселі багато хто підозрює в інциденті тероризм, але інші вважають, що вбивство і захоплення заручників пов’язані з психічними відхиленнями нападника або його особистою образою на поліцейського.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...