facebook

Підробіток на літо: Як істотно підвищити дохід

З квітня традиційно починає рости кількість вакансій для підробітку на літо

Відзначається, що традиційно на літній період багато вакансій для студентів: покоївки пропонують 3-5 тис. грн, а офіціантові в барі – від 2,5 тис. грн з харчуванням і проживанням, розклеювачам листівок – від 840 грн в тиждень до 4000 грн в місяць, вантажникові, “здатному підняти мішок цементу”, – від 4000 грн, прибиральникові на турбазі – 3200 тис. грн. А ось молоді та креативні студенти-художники можуть підробити створенням коміксів: за 60 сторінок “під ключ” заплатять $ 3000..

Також шукають помічників по городу: за місяць роботи в саду, з проживанням і частковим харчуванням, пропонують 6 тис. грн, а за сільгоспроботи кандидату без шкідливих звичок готові плата 4000 грн.

Багато варіантів підробітку пропонується в торгівлі у моря: продавцем морозива можна влаштуватися за 8 тис. грн на місяць, за один день розлив квасу заплатять від 200 грн, а на пляжі Одеси і Коблево шукають продавця пахлави і кукурудзи – пропонують 7-12 тис. грн в місяць з проживанням.

Хлопцям можна звернути увагу на вакансії біч-боїв (6 тис. грн), прибиральників терас і навіть керуючого луна-парком (10 тис. грн). А можна попрацювати вихователем в літньому таборі в Україні (від 5 тис. грн) або аніматором в Туреччині (від 15 тис. грн).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, різниця між українською та зарубіжною зарплатою колосальна: якщо матросам-рятувальникам у нас пропонують від 4,5 тис. грн, то за аналогічну роботу в США заплатять 92 тис.

Крім того, за словами експертів, іноземні роботодавці більш лояльні до зрілим претендентів: вони вказують в оголошеннях більший вік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...