facebook

Велика дружня родина. Як британець одночасно живе з двома жінками

Добре, коли у дітей є двоє батьків. А якщо буде троє?

Два роки тому 36-річного Адама назвали “найщасливішим чоловіком на світі” через його незвичні умови проживання з двома дівчатами – Брук Шед та Джейн Шалахову.

Трійця вірить, що їхнє життя може стати майбутнім стосунків і батьківства. Родина навіть встигає разом ходити у стрип-клуби, пише The Daily Mail.

“Багато наших друзів живуть “нормальною” родиною з двох людей і їхніх дітей, роботою і іншими типовими обов’язками. Я бачу, що вони намагаються маніпулювати своїм життям. А коли є троє батьків, завжди є можливість одній людині доглядати за дітьми. Як результат, ми ніколи не жаліємо один одного, бо усі маємо багато часу”, – додає чоловік.

У Адама і Брук уже є спільний дворічний син Данте. Тепер трійця чекає ще одну дитину – завагітніла Джейн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це її перша вагітність. Жінка планує виховувати дитину разом зі своїми дівчиною та бойфрендом.

Разом вони ділять супервелике ліжко і вірять, що ця дитина зробить їхню родину ще повнішою.

“Це так кльово, що ми всі станемо батьками і разом виховуватимемо дітей. Ми довго про це думали. Діти називають нас “тато”, “мама” і “мама”. Ми вважаємо, що троє батьків краще, ніж двоє”, – розповідає Адам.

Коли вони відверто розповіли про себе світові, зустріли хвилю критики. Частина людей сказала, що вони не витримають. Помилилися.

Стосунки тривають уже п’ять років.

“Ми здорова, щаслива сім’я зі здоровими щасливими дітьми. Наш син Олівер навіть не розуміє, що такого “незвичайного” у нашій родині”, – каже Адам.

Родина живе на великій території з двома окремими будинками. Один вони використовують як офіс. Інший – як домашню школу, де Брук планує вчити трійко їхніх дітей.

Вагітна Джейн зізнається, що не хотіла дітей, аж поки не усвідомила, наскільки простіше виховувати дитину у родині з трьома батьками.

“Завдяки цьому ми маємо соціальне життя, час один на одного, ділимо батьківські обов’язки. Тому я не стану типовою мамою, позбавленою сну”, – вважає Джейн.

Бісексуалка Брук, яка має семирічного сина Олівера від попередніх стосунків, додає: “Я в захопленні від вагітності Джейн. Я завжди хотіла чотирьох синів. Тепер ця мрія здійсниться. Ми точно хочемо ще декількох дітей. Ми показуємо приклад”.

Джейн та Адам хочуть народити ще й дочку.

Трійця планує одружитися, має абсолютно відкриті стосунки і спить з іншими людьми, але рідко.

Родина хотіла б четвертого постійного партнера для сексу, але наразі втомлена доглядом за дітьми.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...