facebook

Українцям будуть завозити старі авто з Європи «по-дорослому»

Ринок вживаних автомобілів в Україні показує небувале зростання. У деяких марок продажі старих авто перевищили реалізацію нових. За попередніми підрахунками, річний об’єм імпорту комерційних вживаних автомобілів перевищує 25 000 од., При тому що ринок нових комерційних автомобілів становить всього близько 6 000 од.

Перспектива зростання приваблює на ринок великих гравців. Так група компаній АІС – один з найбільших автомобільних холдингів України, – виходить на ринок автомобілів з пробігом, імпортованих з Європейського Союзу.

На початковому етапі АІС імпортує тільки сертифіковані комерційні автомобілі. Модельний ряд, планований до поставок – найбільш популярні моделі в сегменті б/у комерційних автомобілів: VW Caddy, VW Transporter, Renault Kangoo, Renault Trafic, MB Sprinter, MB Vito і ін. До поставки плануються автомобілі віком 3-5 років з відносно невеликим пробігом у відмінному технічному стані.

Закупівля автомобілів здійснюється у найбільших європейських офіційних постачальників. Всі автомобілі без пробігу по Україні.

Компанія ставить перед собою мети зайняти до 10% ринку серед імпортованих з ЄС комерційних автомобілів з пробігом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...