facebook

Збройні сили зазнали непоправних втрат у зоні АТО, багато поранених

За минулу добу двоє військовослужбовців АТО загинули, шестеро бійців отримали поранення. Про це повідомили прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.

Один з загиблих був сапером, який під час виконання бойового завдання підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Загалом, минулої доби бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО 53 рази. Найгарячіше на Донбасі було після 18:00 і до півночі.

“На Донецькому напрямку зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібрів 120 та 82 мм противник обстрілював опорні пункти поблизу Авдіївки та Луганського. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по наших опорних пунктах в районі Пісків, Новолуганського та Новгородського. Неподалік Майорська та Верхньоторецького ворог бив з озброєння БМП”, – йдеться у повідомленні.

Також гаряче було на Луганському напрямку – з гранатометів терористи обстріляли позиції біля Новозванівки, а біля Валуйського – зі стрілецької зброї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На Приморському напрямку минулої доби противник застосовував зброю найбільшу кількість разів. Зокрема, на підступах до Маріуполя під вогонь підрозділів російсько-терористичних військ неодноразово потрапили позиції сил АТО поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Чермалика, Павлополя”,– зазначили у прес-службі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...