facebook

Останній тиждень на острові Тенеріфе: хто залишив проект “ХОЛОСТЯК”?

Емоційний і непередбачуваний тиждень на острові Тенеріфе підійшов до кінця. Для когось з учасниць останні дні в теплих краях були наповнені радістю і романтикою, а для когось – розчаруванням і смутком. Що ж сталося минулого тижня? Який вчинок Холостяка шокував дівчат? І хто назавжди залишив проект?

Повідомляє intermarium з посиланням на holostyak.stb

Першими на довгоочікуване побачення вирушили Ліля і Ліда. Компанії одна одної дівчата зовсім не зраділи, і цього не міг не помітити Холостяк. Ліда не могла зрозуміти, чому Діма вважає за краще бачити її конкурентку частіше, ніж інших учасниць.

Вибір супутниць на день Діма зміг легко пояснити: «Що Ліда, що Ліля в мене викликають дуже велике хвилювання. Я постараюся розібратися, хто з дівчат мені ближче».

Під час прогулянки типовим канарським містечком під назвою Ікод-де-лос-Вінос Холостяк показав дівчатам околиці і розповів цікаві місцеві історії. Незважаючи на спроби Діми створити комфортну і легку атмосферу, учасниці вели себе досить скуто. Розслабитися дівчатам не вдалося навіть після дегустації вина… Холостяк прийняв рішення обговорити з учасницями всі хвилюючі їх моменти тет-а-тет

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час розмови Ліля не втратила можливості дорікнути Дімі. Дівчину цікавила відповідь на запитання, до кого Холостяк має почуття. Діма їй відповів: «З кожною дівчиною у мене по-своєму розвиваються почуття. Кожна по-своєму мені подобається. До кожної є потяг».

Ліда також почала свою розмову з Холостяком з конкретного запитання. Дівчину цікавило, чому Ліля так часто ходить на побачення з Дімою. Дізнавшись, що конкурентка дійсно цікава Холостяку, Ліда не приховала образу і емоції.

Побачивши реакцію дівчини, Холостяк зізнався: «Чесно кажучи, сьогодні я побачив Ліду трошки з іншого боку. Вона вміє ревнувати. Я бачив, що вона з останніх сил трималася, щоб не зірватися».

Після побачення учасниці повернулися без настрою. Цього не могли не помітити їхні суперниці. Так і не з’ясувавши причину смутку, атмосфера в будинку лише загострилася. Приховати емоції не вдалося і Юлі. Дівчина була впевнена, що їй Холостяк приділяє уваги куди менше, ніж іншим учасницям. Смуток Юлі, як рукою зняло, після запрошення не побачення.

Холостяк запропонував учасниці покататися на яхті. Там між ними відбулася відверта розмова, і Юля, нарешті, розповіла Дімі про причину пролитих сліз. Після цього пара зустріла захід, купаючись в океані!

Останні дні на Тенеріфе видалися не менш емоційними, ніж весь тиждень. Ведучий шоу Григорій Решетник запропонував дівчатам відвідати найкращий нічний клуб острову, щоб, нарешті, «відірватися» і забути про проблеми. Там до учасниць приєднався Холостяк з Юлею. Весь вечір вони розмовляли, веселилися, грали «на слабо» і танцювали. А ось результат вечірки приголомшив дівчат…

Галя проявила сміливість і запропонувала Холостяку влаштувати одруження прямо на березі океану!

«Що може бути більш екстремальним?», – звернулася Галя до Діми.

Недовго думаючи, Холостяк прийняв пропозицію дівчини і пішов на цікаву авантюру.

«Це сміливий крок. Я був шокований, що це мені каже та дівчина, яка на першій вечірці ходила і вся тряслася. Мені захотілося її підтримати. Я бачив, що їй було приємно і у мене ніколи такого не було. Тим більше, це все відбувалося у грайливій формі», – поділився думками Діма.

Вчинок Галі і Холостяка не на жарт розлютив інших учасниць. Дівчата не могли повірити, що на їхніх очах відбувається одруження чоловіка, за серце якого всі вони борються.

Свої емоції не стримала Ліля. «Що я тут роблю? Відпустіть мене додому!», – бурхливо заявила дівчина.

Всі спроби Холостяка заспокоїти дівчину виявилися безуспішними… А вже на Церемонії троянд він вирішив попрощатися з емоційної Лілею.

«У будь-яких стосунках є непорозуміння і конфлікти. Я не побачив твого бажання розібратися в цьому. Ти не хотіла мене чути. У мене немає для тебе троянди», – звернувся Діма до учасниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...