facebook

Не йдіть зі співбесіди, не поставивши ці 3 запитання

Майже кожне інтерв’ю роботодавці закінчують фразою: «Ну що, у вас є питання?.
Так ось, перш ніж говорити «ні», потискати руку і йти, подумайте про те, що питання, які ви задасте, допоможуть вам не тільки збільшити шанси отримати посаду, а й краще розібратися в тому, що вас чекає на цій роботі.

Ми знайшли для вас 3 питання, які потрібно обов’язково задати на співбесіді.

Спитайте про корпоративну культуру компанії

Корпоративна культура – це емоційне середовище всередині компанії, ланка, яка пов’язує відносини всіх співробітників. Вона включає в себе стиль поведінки і спілкування з колегами, активність співробітників, рівень мотивації, цінності та багато іншого.

Запитавши про культуру, ви зможете краще пізнати атмосферу в компанії і зрозуміти, наскільки комфортно ви будете почувати себе в ній.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як проходить типовий день співробітника компанії?

Дуже важливо дізнатися про обов’язки, які ви будете виконувати щодня. Поставивши це питання, ви зможете отримати повне уявлення про те, як буде проходити ваш робочий день і з якими труднощами вам доведеться стикатися.

До того ж це покаже роботодавцю вашу зацікавленість і бажання взяти участь в робочому процесі.

Яким буде наступний етап співбесіди?

Після співбесіди, як правило, настає фаза нервового очікування. Ну коли ж мені подзвонять / напишуть? Чого мені чекати? Для того щоб уникнути цього стресу, просто завжди обговорюйте з роботодавцем наступний етап співбесіди.

Якщо вам обіцяли зателефонувати – запитаєте дату і приблизний час дзвінка. Якщо вас чекає ще випробування – дізнайтеся всі його тонкощі, щоб бути більш підготовленим. Не бійтеся уточнювати необхідну інформацію, адже так ви уникнете недомовок і будете більш впевнені в собі.

Не забудьте подякувати роботодавцям після співбесіди і пам’ятайте, що навіть якщо вам відмовили – не варто впадати у відчай. Не бійтеся попросити компанію пояснити причину відмови, згідно із законом вам зобов’язані дати розгорнуту відповідь. Це допоможе вам дізнатися і пропрацювати свої мінуси.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...