facebook

Матері віддали 45 літрів грудного молока жінці, яка не може годувати через рак

25-річна австралійка Сара Мернейн попросила матерів, які годують груддю, зібрати молоко для своєї подруги, котрій нещодавно діагностували рак грудей.

Результат акції приголомшив Сару – спільними зусиллями мамам-годувальницям вдалося зібрати 45 літрів грудного молока, пише The Daily Mail.

Сара Мернейн сама має двох дітей, тому коли почула про захворювання подруги, довго не вагаючись написала на Facebook про те, що шукає небайдужих.

“Зі сльозами на очах я просила про допомогу моїй близькій подрузі та її нещодавно народженому синові, оскільки вона нещодавно дізналася про свій діагноз – рак грудей”, – пригадує Сара.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Протягом 48 годин Мернейн уже мала 45 літрів молока від жінок, які живуть в околицях. Холодильником для його зберігання забезпечили волонтери проекту Australian Breastfeeding Project.

“Цього вистачить на перші кілька місяців. Подруга хоче погодувати дитину ще як мінімум 6, тож знадобиться більше. Ми сподіваємося сформувати базу постійних донорів для неї”, – розповідає Сара.

Раніше для Australian Breastfeeding Project Сара їздила різними містами Австралії та фотографувала на вулицях жінок, які годують грудьми. Так працювала кампанія з інформування жінок щодо природнього годування немовлят.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...