facebook

Іванка Трамп у Європі чує жорсткі запитання про її роль та дії президента США

Іванка Трамп у Німеччині була вимушена пояснювати свої обов’язки і захищати репутацію батька – президента Дональда Трампа.

Кого Ви представляєте, Іванко, Вашого батька, американський народ, чи Ваш бізнес?
Журналістка Міріам Мекель
Це була її перша закордонна поїздка після того, як Дональд Трамп призначив 35-річну доньку на посаду неофіційного радника у Білому домі.

Чоловік Іванки, Джаред Кушнер, також призначений радником президента і його роль в адміністрації вважають дуже впливовою.

У Сполучених Штатах лунають застереження про загрозу конфлікту інтересів та можливе порушення етичних норм через залучення родичів на державні ролі.

У Берліні Іванка Трамп у вівторок брала участь у міжнародній зустрічі впливових жінок на запрошення канцлера Німеччини Анґели Меркель.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Європейська преса пише, що пані Меркель пішла на такий крок, щоб покращити відносини зі США після свого нещодавнього візиту до Вашингтона, позначеного кількома незручними ситуаціями на саміті з Дональдом Трампом.

“Кого Ви представляєте, Іванко? – з’ясовувала на одному з обговорень журналістка Міріам Мекель, – Вашого батька, американський народ, чи Ваш бізнес?”

Іванка наголосила, що не представляє своїх підприємницьких інтересів, але зауважила, що обізнана у бізнесі.​

​Аудиторія зустріла несхвальними звуками її слова про президента Трампа – “великого активіста у справах підтримки сім’ї і статевого рівноправ’я”.

Проте берлінський кореспондент видання Wall Street Journal повідомляє, що німецька преса пише про Іванку позитивно: “розумним виступом вона заполонила Берлін і канцлера”.


“Ви чуєте реакцію залу, – сказала ведуча зустрічі, – тому я мушу зупинитися на ще одній справі: відношення, яке колись демонстрував Ваш батько до жінок, може у декого викликати запитання…”

Іванка Трамп підкреслила, що її особистий досвід, а також факт, що Дональд Трамп як підприємець працював з багатьма жінками, підтверджує “його тверде переконання, що жінки здатні працювати так само добре, які будь-які чоловіки”.

З донькою президента на подіумі при цьому були канцлер Анґела Меркель, директор-розпорядник МВФ Крістін Лаґард, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд та інші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...