facebook

Вчитель вручив своїм учням список завдань на літо, і став зіркою на увесь світ

Перед канікулами Чезаре Ката вручив своїм учням список завдань на літо. А щоб, бува, хтось його не загубив, учитель опублікував завдання на своїй сторінці у Facebook. Популярність, з якою по мережі розповсюдилися завдання на літо, перевершила навіть вірусну рекламу.

Щоб бути вчителем, від якого учні в захваті, треба мати дар від Бога. Очевидно, він є в одного італійського педагога, який прославився після того, як дав своїм учням завдання, що складалося аж з п’ятнадцяти пунктів!

Список учителя назбирав не тільки купу лайків та репостів – його передрукувало чимало італійських газет. Він виявився і справді дуже зворушливим. При чому скористатися ним зможуть не тільки учні італійця, але й дорослі, що заплуталися у повсякденних турботах та відчувають втому від життя.

Ось що порадив учитель своїм вихованцям:

1.Не забувайте час від часу прогулюватися вранці уздовж морського берега в повній самоті. Поглядайте на відблиски сонця, що відбиваються, і думайте про те, що робить вас щасливим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2.Намагайтеся у повсякденному мовленні використовувати нові слова, які ми з вами вивчили. Чим більше ви знатимете слів, тим цікавішими стануть ваші думки, а чим більше у вас буде думок, тим вільнішими ви ставатимете.

3.Читайте! Читайте стільки, скільки зможете. Лиш не робіть цього через відчуття обов’язку! Читайте тому, що літо надихає на мрії і пригоди, а саме читання – це як політ. Читання – це найкраща форма бунту. А що саме читати – приходьте, я вам дам раду.

4.Уникайте речей і ситуацій, а також людей, що приносять вам негатив та відчуття порожнечі. Натомість шукайте натхнення і друзів, які вас чимось збагачують.

5.Якщо на вас нападає смуток і страх, не варто хвилюватися: літо, як і будь-яка інша прекрасна річ у житті, може привести душу в сум’яття. Краще записуйте свої переживання та відчуття у щоденник, а потім, у вересні, якщо захочете, ми це разом почитаємо.

6.Танцюйте, нікого не соромлячись. Чи то на танцполі, чи у своїй кімнаті. Саме літо – це танець, і не взяти у ньому участі – нерозумно.

7.Спробуйте хоча б один раз за літо зустріти світанок. Стійте мовчки і глибоко вдихайте вранішнє повітря. Заплющте очі й відчуйте подяку.

8.Займайтеся спортом, і займайтеся дуже багато.

9.Якщо ж ви зустрінете когось, хто западе вам в душу, не мовчіть, скажіть це йому чи їй так красиво і переконливо, як лише зумієте. І навіть якщо вас не зрозуміють, не хвилюйтеся: так вирішила доля. Та якщо вам ваш обранець відповість взаємністю, літо року ви зможете провести разом, і цей час стане для вас незабутнім. Якщо ж спіткає невдача, поверніться до пункту 8.

10.По можливості перечитуйте конспекти наших уроків, порівнюючи те, про що ми читали і говорили, з тим, що відбувається у вашому житті.

11.Будьте такими ж щасливими, як сонячне світло, і такими ж вільними, як море.

12.Прошу вас, не сваріться. Намагайтеся бути добрими і не забувайте про ввічливість.

13.Вибирайте для перегляду хороші фільми, у яких є багато емоційних і глибоких діалогів. Можна англійською – ви і поглибите свої знання, і навчитеся відчувати та мріяти. Хай кіно не закінчується для вас фінальними титрами, а живе й далі, і стає частиною досвіду вашого літа.

14.Літо – це магія. Вранці під іскристим сонцем та в спекотний вечір мрійте про те, яким може і повинне бути життя. Зробіть все, що від вас залежить, щоб ви ніколи не здавалися на шляху до мрії.

15.Будьте хорошими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...