facebook

Цей четвер буде «чорним» для України

Друзі, давно не писав. Цей четвер буде, у моєму розумінні, «чорний четвер» для України. Повідомляє http://nashsite.at.ua/

Парошенківська камарилья зі своїми прихлібателями у Верховній Раді готують здати Україну путлеровському режиму Московії.

Це випливає із вкрай небезпечної тенденції проштовхування змін до Конституції України у будь-якому форматі і за будь-яких умов.

Режим Пороха, отримавши відкоша восени минулого року у спробі проштовхнути зміни на Конституції через, так звану, децентралізацію, зараз здійснює нову спробу і підготувався більш грунтовно.

Використовуючи справедливе обурення суспільства суддівським корпусом і спекулюючи при цьому потребою реформи судівництва, проштовхуються зміни вже у цьому галузевому блоці Конституції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я зараз не хочу вдаватись до аналізу суті цих змін – вині дурні і робляться під парошенка, буде натхнення якось пізніше докладно – але це все ж таки ДРУГОРЯДНА небезпека.

ПЕРШОРЯДНА небезпека, про яку я волаю вже майже рік – це небезпека для Української державності.

На всіх теле- радіо каналах, де пускають, у друкованих ЗМІ і через інтернет, постійно і наполегливо повторюю – в умовах війни Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157).
І це не лише чиста теорія права, а зовнішньо політична катастрофа України. < Це гра шулера Путлера.

Мене або не хочуть чути, або я повний придурок, або іде стійка колаборація.

Вибирати вам.

Я вже втомився волати, як у вату. Глас волаючого у пустелі.

Тонкості вже пояснював раніш, але знову стисло. Будь-які зміни, у будь-якому форматі, не має значення – позитивні вони чи негативні – це додатковий козир у зовнішньо-політичній грі Путлера, яку він не програв, як це де кому здається, а, може, поступово, тихою сапою й перемагає. У цій грі наша влада йому об’єктивно допомагає.

Головний меседж Путіна на світовій арені – в Україні має місце громадянська війна, а не агресія його Московії.

В такій доктрині наша влада йому реально підігрує своїми не продуманими, а може й навпаки, запланованими діями.

1) Президент не виконав свій конституційний обов’язок – не ввів воєнний стан за наявності військового вторгнення військ іншої держави на нашу територію, що одночасно дає підстави для проведення законної мобілізації (пункт 20 статті 106 Конституції).

2) Хто з вас скаже, що в нас не має умов воєнного стану?

Якщо скаже, то тоді чому в нас ідуть фронтові бої із застосування танків, артилерії, військово-повітряних сил і тисячі загиблих при захисті незалежності України, мільйони біженців ?

А за умов воєнного стану Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157). Додатково підкреслюю – в умовах воєнного стану, а не після його введення.

Ми яскраво бачимо поведінку Путина на світовій арені – чого ви до мене «прикапались» – у вас громадянській конфлікт, я не агресор, якщо б я був агресором, то ви б ввели воєнний стан і розірвали дипломатичні відносини і уж тим паче не змінювали Конституцію, що в вас заборонено самою ж вашою Конституцією.

Тобто, ви, Україна самі довели усьому світові, що проти вас РФ агресії не здійснювала. Я Путлер – ангел.

Саме тому така поведінка нашої влади як на Банковій, так і на Грушевського, є або дурістю, або колаборацією.

В нас щоденно гинуть на фронті бійці, а колаборуюча влада їм сує ножа у спину.
Навіть моя ініціатива — про вшанування, на початку кожного засідання Верховної Ради, пам’яті кожного загиблого напередодні на фронті воїна, хвилиною мовчання, досі не знайшли підтримку, навіть сьогодні, після виступу Надії Савченко. Віктор Шишкін, facebook.com

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...