facebook

Відомий український репер дав неоднозначний коментар щодо заяв Дорна

Репер ЯрмаК коментуючи скандальне інтерв’ю Івана Дорна заявив, що не хоче нікому давати оцінку у країні подвійних стандартів.

Про це він написав на своїй офіційній сторінці у VK.

За словами виконавця, недоречно коментувати резонансні заяви Дорна, коли в Україні є факти божевілля, які важко розуміти.

“У президента фабрика в Ліпецьку, СБУ торгує з “ДНР”, кожен день тисячі фур приїжджають з Росії з товаром і на кордоні заклеюють прапор на номерах і на все це дають “добро” з самого верху. Злочини на Майдані не розкриті “досвідченими слідчими”, а звичайні люди знають клички кілерів і навіть замовників”, – обурюється виконавець.

Він наголосив, що Кононенка, Насірова, Мосійчука, Єфремова і Новинського “спіймали” на найсерйозніших справах, але в результаті – вони далі на волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“І замість того, щоб “труїти” справжніх виродків і винуватців, ми труїло справжнісіньких пацифістів Дорна, Сансея. Ваню я знаю особисто, про Санс мені півжиття розповідає Фейм. Це люди, які росли в іншому середовищі і як сказав мені якось Влад з “Касти”: “просто є інший вид хомосапіенс”! Так ось ці люди саме інший вид, які будуть грати на гітарі, навіть якщо поруч впаде ядерна бомба,
– вважає ЯрмаК.”

За словами виконавця, треба припинити свавілля “істот”, які руйнують Україну і знущаються над народом, а не обговорбвати Івана Дорна і Сансея.

Зазначимо, ЯрмаК є українським реп-виконавцем, пісні виконує переважно російською. Репер брав безпосередню участь у подіях Євромайдану та протистояннях на Грушевського.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...