facebook

Екс-мер російського міста влаштував перегони прямісінько в торговому центрі (відео)

Уночі проти 10 квітня в одному з торгових центрів у Москві колишній мер Архангельська Олександр Донський розважався не на жарт.

Так, за 10 хвилин до закриття комплексу він заїхав до середини на червоному Ferrari та на одному з відкритих майданчиків влаштував шрифт, передає один із російських телеканалів.

Крім того, екс-чиновник ледь не врізався у вітрини.

Зауважимо, що охоронці лише за 20 хвилин зуміли його зупинити, причім один із них травмувався.

За словами самого Донського, з охороною він нічого не узгоджував.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З ними в принципі не треба нічого погоджувати, оскільки тобі відмовлять”, – наголосив він і додав, що свою витівку планував довго: подивився, де і коли буде найменше людей у центрі та запланував маршрут.

Свою витівку він пояснює тим, що любить пожартувати.

“Це такий жартівливий перфоманс, спосіб залучення уваги, але, на жаль, не всі сприйняли його як жарт, а так, в цілому, мені здається, це така кумедна історія”, – зауважив колишній мер Архангельська.

Додамо, що “жартівник” на цьому не зупиняється та планує, якщо не вдасться потрапити на Synergy Global Forum офіційним шляхом, прилетіти туди на великому квадрокоптері.

Довідка: Олександр Донський очолював Архангельськ з 2005-го до 2008 року. Також свого часу він хотів балотуватися на посаду президента Росії. У 2008-му його засудили на три роки умовно за розтрату бюджетних грошей на особисту охорону. Під час слідства Донський провів вісім місяців у слідчому ізоляторі. Крім того, екс-чиновник володів найбільшою в Архангельській області мережею супермаркетів “Сезон”. Наразі є політичним консультантом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...