facebook

Дрон ОБСЄ зняв під Луганськом “Гради” і “Гвоздики” бойовиків: опубліковано фото

Місія Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) виявила велике скупчення озброєння на підконтрольній терористичної організації “ЛНР” території Луганської області. Про це йдеться в звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

5 квітня, близько 14:00, спостерігачі СММ зафіксували, що в порушення відповідної лінії відводу важку зброю, рухається поблизу аеродрому в Луганську, – в 1,2 км на північ від дороги M04.

“О 16:30 патруль SMM з чотирма спостерігачами на двох бронемашинах прибув на місце в 200 м на захід від аеродрому на південно-східній околиці контрольованого “ЛНР” міста Луганськ, щоб провести політ свого міні-безпілотного літального апарату (БПЛА) в цьому районі .

О 16:40 СМM запустив свій міні-БПЛА. Приблизно о 16:42, коли БПЛА знаходився приблизно в 650 м на схід від позиції патруля, СММ почув два постріли зі стрілецької зброї (в цілому 10-20 пострілів протягом 30 секунд), в 1 км на схід від позиції патруля. SMM негайно викликало з БПЛА назад, і о 16:44 БПЛА приземлився нормально, без видимих пошкоджень. Незабаром після цього паруль СММ залишив цей район”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, під час польоту в цьому районі БПЛА виявив три РСЗВ (BM-21 “Град”, 122 мм), п’ять буксируваних гаубиць (2A65 Msta-B, 152 мм), сім самохідних гаубиць (2S1 “Гвоздика”, 122 мм) , сім танків (Т-72) – все з порушенням відповідних відвідних ліній – а також сім бойових машин піхоти (БМП-2), 13 бронетранспортерів (п’ять БТР-70, один БТР-80, сім МТЛБ), шість військових автомобілів і, щонайменше, тридцять п’ять чоловік у військовому одязі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...