facebook

Член “Єдиної Росії” захотіла жорстоко покарати Медведєва, але різко “передумала”

Член саратовського партосередку “Єдиної Росії” Ольга Мірошниченко заявила, що прем’єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, який також є лідером її партії, потрібно жорстоко покарати.
Про це вона заявила журналістам, коментуючи розслідування Фонду боротьби з корупцією, однак миттєво відмовилася від своїх слів, зазначивши, що неправильно зрозуміла запитання.

На запитання “Чи повинна держава боротися із корупцію у своїх лавах?” Мірошниченко сказала: “Звичайно. Повністю погоджуюся, що у нас не ухвалена низка законів, котрі зобов’язують держслужбовців усіх рівнів (…) показувати свої декларації…”.
На запитання “А ви дивилися фільм-росзлідування “Він вам не Дімон” про прем’єр-міністра?” член політпартії відповіла, що навіть не чула про такий.
Тоді автор відеосюжету уточнив, що у кіноролику стверджується, що нібито прем’єр-міністр Росії залучений до корупційних схем з різними олігархами. “Як ви думаєте, правоохоронні органи повинні на це якось реагувати?”, – запитав він.
“Обов’язково, звичайно, він повинен бути покараний і жорстоко покараний”, – відреагувала Мірошниченко.
На уточнення, чи саме прем’єр-міністр Медведєв повинен бути покараний, член “Єдиної Росії” отямилася: “А, ні, ні, я взагалі цей фільм не бачила, я думала, що це просто художній фільм”.
Як повідомлялося, розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального показало, що голова російського уряду Дмитро Медведєв, при всій своїй показній скромності, володіє величезними ділянками землі в елітних районах, розпоряджається яхтами, квартирами в старовинних маєтках, агрокомплексами та виноробнями в Росії і за кордоном.
Прес-секретар прем’єр-міністра РФ Наталія Тімакова заявила, що коментувати звинувачення опозиції на адресу Дмитра Медведєва – безглуздо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...