facebook

Зірки, які мають особливі недоліки у зовнішності, але зовсім їх не соромляться

Всім відомо, що ідеальних людей не буває.
Це стосується не тільки моральних якостей, але і фізичних. Безумовно, природа постаралася зробити все для того, щоб адаптувати нас до навколишнього світу, але от щодо еталонів не подумала, справедливо залишивши це на наш власний розсуд.

Як показує практика, у кожної людини обов’язково є який-небудь фізіологічний недолік, який проявляється в більшій чи меншій мірі. Хтось з цього приводу комплексує, а хтось бачить в цьому своєрідний бонус, родзинку. У всякому разі деяким це ніяк не заважає підкорювати вершину зоряного олімпу.

Супермодель без пупка

Йдеться про Кароліну Куркову з Чехії, яка кілька років була головним «ангелом» бренду Victoria’s Secret. Цікаво, що в дитинстві її часто дражнили однолітки, обзиваючи «жирафом» і «дилдою», так що слава далася їй нелегко. Пупка вона теж втратила в дитинстві, очевидно була видалена грижа. Як бачиш, його відсутність анітрохи Кароліну не бентежить.

Очі різного кольору

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Такімають Кейт Босуорт і Міла Куніс. У Кейт часткова гетерохромія: одне око повністю блакитне, інше – наполовину коричневе. Таке буває при народженні і поступово проходить, але не у випадку Кейт. Міла Куніс свого часу перенесла запалення райдужної оболонки і тепер у неї теж різнокольорові очі: коричневий і зелений.

«Ледаче» повіко

Знаменита Періс Хілтон багато разів намагалася виправити своє опущене повіко, проте фахівці не змогли нічого зробити. Тоді Періс перетворила це в свою фішку і спеціально вибирає ракурси, де цю повіку видно найкраще. Правда, деякі вважають, що це результат невдалої пластики.

Зрощені пальці

У актора Ештона Катчера такі .Декілька років тому він сам продемонстрував ступню, показавши всім цю ваду. Непогана парочка: різні очі Міли і зрощений Ештон. Буває!

Короткі великі пальці

Це називається брахідактилія, по-нашому аномалія пальців на руках. Подивися на долоню Меган Фокс, її великі пальці здаються недорозвиненими, а нігті як ніби виросли всього наполовину.

Шість пальців на ногах

Холлі Беррі, Кейт Хадсон і Опра Уїнфрі: у всіх цих дамочок є по додатковому мізинцю на нозі, так що шестипалість в Голлівуді не рідкість. Правда, Опра свій видалила, тому що з часом він став заважати їй носити закрите взуття.

Без пальців

Є в Голлівуді зірки, яким бракує парочки пальців на руках. Це Вінс Вон, Метью Перрі і Деріл Ханна. Всі вони втратили по фаланзі ще в дитинстві за збігом найрізноманітніших обставин.

Кривий мізинець

Ним хвалиться сам Дензел Вашингтон. Колись він зламав мізинець під час гри в баскетбол, а той візьми та й зрісся під кутом. Втім, це аж ніяк не завадило Вашингтону стати голлівудською суперзіркою.

Висновок тільки один: якщо в тебе щось «неправильно», то це ніяк не повинно тебе зупиняти і тим більше засмучувати. З відмінними прикладами того, наскільки це не важливо, ти тільки що познайомився.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...