facebook

Правила, яким зобов’язані слідувати дівчата після 30 років

Справжнє життя починається після тридцяти років і це факт.
Факт, перевірений роками! Так, звісно, що наш організм не молодіє, і речі, які в 20 не приносили шкоди здоров’ю, потрібно терміново припинити робити в тридцять! Особливо, це стосується жінок, які у будь-якому віці хочуть виглядати на мільйон!

Сьогодні ми підготували для вас десять нескладних правил, яким потрібно слідкувати панянкам, яким вже за тридцять!

Перестаньте купувати дешеву косметику і замість цього придбайте один або два дійсно якісних продукту, що підходять для вашого типу шкіри.

Перестаньте замовляти взуття з китайських сайтів. Купіть по-справжньому гарну та комфортну, але в той же час, дорогу пару черевиків. Як показує досвід, якісне взуття не завдає шкоди ногам.

Перестаньте жити на роботі і почніть прислухатися до свого біологічного годинника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не тримайтеся всіма руками та ногами за недостойного чоловіка тільки тому, що боїтеся залишитися одна. Після 30-ти життя тільки починається: ви більш досвідчені, ніж 10 років тому і точно знаєте, який тип чоловіка шукаєте.

Якщо ви в стосунках, не бійтеся говорити про свої бажання, особливо в ліжку.

Відмовтеся від фастфуду: кожна калорія відіб’ється на вашому животі або стегнах.

Не пийте алкоголь заради того, щоб напитися. Похмілля змусить вас пошкодувати про кожну краплю. Замість того, щоб вживати алкоголь у великих кількостях, навчіться знати міру і цінувати смак алкоголю.

Позбавтеся від цих супер-незручних, але красивих мереживних стринг, які ви носите кожен день. Замість цього придбайте комфортну нижню білизну, а трусики Victoria Secrets залиште для особливого випадку.

Менше проводьте часу за комп’ютером.

Обов’язково очищайте шкіру і не забувайте про зволожуючий крем перед сном.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...