facebook

З’явився новий вірус у WhatsApp. Ось, чого не можна робити ні в якому разі

У мережі з’явився новий вірус, який став дуже небезпечним для всіх користувачів месенджеру WhatsApp. Сьогодні ми розповімо вам як не попасти на цю «вудочку». Ось, що не можна робити ні в якому разі!
Тож, небезпека вірусу полягає у тому, що він викрадає особисті дані користувача WhatsApp з профілю. Це також можуть бути фотографії, відео, паролі доступу.

Вам треба бути дуже уважними, коли вам у чат прийшло наступне повідомлення:

Будьте особливо уважні, якщо вам в чат прийшло наступне повідомлення:

«Вітаємо! Ваш номер телефону + ХХ ХХХ ХХ ХХ був випадково обраний щасливчиком сьогоднішнього дня. У вас є 1 (один) незатребуваний приз. Вимагайте його негайно! ».

Таке СМС стало все частіше приходити на всі смартфони користувачів, яких сповістили, що «WhatsApp додав (а) вас в групу WhatsApp».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви отримали повідомлення про приз і про найкращому дні – не поспішайте радіти: цей день може стати найгіршим. Якщо ви відкриєте повідомлення, практично на 100% самі віддасте особисту інформацію в руки шахраїв.

Єдиний спосіб уникнути зараження – ні в якому разі не відкривати сумнівне повідомлення, заблокувати номер, з якого воно прийшло і оповістити через соціальні мережі друзів, щоб вони теж не попалися на вудку шахраїв.

WhatsApp вже працює над тим, щоб захистити себе і користувачів від крадіжки особистої інформації. В даний час чат налічує близько одного мільярда користувачів. Крадіжка навіть частини їх конфіденційної інформації – надто привабливий шматок для шахраїв. Тому, поза всяким сумнівом, вони будуть знаходити все нові і нові хитрощі, щоб обдурити якомога більше людей.

Попередьте своїх друзів і будьте пильні! Ваша особиста інформація не повинна потрапити в чужі руки!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...