facebook

Дружина Колесніченка просить позбавити його батьківських прав

Дружина підозрюваного в сепаратизмі колишнього депутата “Партії регіонів” Верховної Ради Вадима Колесніченка Лілія Македон просить суд позбавити його батьківських прав.
Повістка до суду опублікована в офіційному виданні центральних органів виконавчої влади “Урядовий кур’єр” 22 березня, передають “Українські новини”.


Зазначено, що Дарницький районний суд Києва викликає Колесніченка, останнє відоме місце реєстрації якого, – Київ, вул. Срібнокільська, 24, кв. 244 в якості відповідача в цивільній справі за позовом Лілії Македон.
Вона подала позов в інтересах малолітньої дитини Колесніченка Всеволода Вадимовича (2006 року народження) про позбавлення екс-депутата батьківських прав.
Судове засідання відбудеться о 14:00 19 квітня.
З моменту оприлюднення даного повідомлення екс-депутат вважає повідомлених про дату і місце розгляду справи.
У березні 2017 року телеканал СТБ показав сюжет, в якому зазначалося, що Колесніченко викладає в севастопольській філії МДУ.
На 0,25 ставки екс-регіонал викладає зокрема політичний устрій Росії.
Колесніченко також розповідає, як сприяв анексії Криму, зазначаючи, що в 2014 році вони “побоювалися легітимізації української влади”.

Як відомо, свого часу Колесніченко був заступником глави Севастопольської міськвідділу “Партії регіонів”, тричі обирався депутатом Верховної Ради України за її списками. Відомий як співавтор закону “Про основи державної мовної політики”, що передбачав надання мовам нацменшин статусу “регіональних”.
Після Революції гідності, коли президент Віктор Янукович покинув Україну в лютому 2014 року, Колесніченко призупинив своє членство в Партії регіонів і відмовився від депутатського мандата, виїхавши в Крим.
З квітня 2014 року він є членом російської політичної партії “Родина”. Проживає в включеному Росією Криму.
16 січня 2015 року в СБУ повідомили, що Колесніченка оголосили в розшук.
Колишньому депутату інкримінують замах на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків. Служба безпеки України неодноразово викликала Колесніченка на допити, але він відмовляється на них бути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...