facebook

Притула заявив про брехню з боку організаторів Євробачення: назріває скандал

Шоумен поділився причинами, за якими не став ведучим конкурсу. Телеведучий і шоумен Сергій Притула прокоментував історію з веденням конкурсу Євробачення-2017, яка не вщухає, незважаючи на те, що вже майже місяць офіційно відомі імена ведучих.

Сергій Притула бурхливо відреагував на слова спікера конкурсу Павла Шилько, який в інтерв’ю повідомив, що Притула не вестиме конкурс за рішенням оргкомітету, натякнувши на недостатній рівень володіння англійською мовою останнього. На це у Сергія знайшлася відповідь: Я, звісно ж, не заперечую, що мій рівень володіння англійською поступається Пашиному. Він знаний лінгвіст і, взагалі, дуже крутий радіоведучий. Але займаючи таку посаду, іноді треба або промовчати, якщо чогось не знаєш, або зателефонувати і перепитати, мій номер в Паші є, не чужі люди. Де-факто, Павло ретранслює позицію оргкомітету конкурсу Євробачення щодо мене. І тут я вже просто починаю плутатись у тій «мишиній вовтузні», яку оргкомітет влаштував, якогось дідька, щодо моєї персони. Сам Притула в вечір фінального нацвідбору (до того, як були названі пведучі) заявляв, що вести фінал конкурсу не збирається: 25 лютого, після завершення фіналу національного відбору на Євробачення я, в інтерв’ю українським ЗМІ заявив, що не вестиму конкурс. Це було моє особисте рішення, яке не залежало від позиції оргкомітету.

Він також повідомив, що на початку грудня 2016 року зустрівся з шоу-продюсером конкурсу Стюартом Барлоу для обговорення його кандидатури в якості ведучого конкурсу. За словами Притули, йому повідомили, що до кінця грудня відбудеться ще одна зустріч: В кінці грудня мені сказали, що зустріч переноситься на “після Різдва”, а після Різдва мені сказали, що переноситься на кінець січня. Саме в той день я плюнув на всі ці “сніданки” і почав планувати гастрольний графік «Вар’яти-шоу» на березень і квітень. А в кінці січня мені вже можна було і не дзвонити, я чітко усвідомлював, що не встигну підготуватися до конкурсу. Далі шоумен викрив організаторів у відвертій брехні і спекулюванні: І вже 27.02 оргкомітет Євробачення розсилає по усіх можливих медіа ресурсах пресреліз, у якому не просто повідомляє, що конкурс будуть вести троє ведучих: Мірошниченко, Скічко, Остапчук, але й додає розкішний за своєю тупістю абзац: «Известно, что выбор проходил в несколько этапов. Участие в нем также принимал Сергей Притула».

Друзі, ну це просто «пєсня». В прес-релізі про те, хто буде ведучим «Є-бачення-2017» окремо виділити чувака, який НЕ БУДЕ ВЕДУЧИМ. При чому не просто там написали, що, мовляв, було 150 претендентів, з яких ми в три етапи відібрали трьох. Не перерахували з десяток більш-менш відомих ведучих. Ні! Чітко заявили: «Притула не пройшов кастинги»! Панове, маю за честь бути особливо виділеним. Я вважаю, що це визнання! Якщо бути більш простим у висловлюваннях, то повідомлення від оргкомітету Євробачення просто кричало читачам цієї новини: «То не Притула не хоче вести конкурс, то ми його не взяли»!!!

Шоумен розкрив причини, за якими ведення конкурсу не стало для нього пріоритетом. За словами Притули, на ньому лежить відповідальність за колектив з 10 осіб: Практично у всіх сім’ї і діти. І на мені лежить обов’язок за їх матеріальне забезпечення. Я не можу дозволити собі перебувати в “підвішеному” стані і чекати, коли якийсь дядько погодить або не погодить мою кандидатуру. Тому особистий “хрест” на Євробаченні був поставлений десь на старий Новий Рік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...