facebook

Мухарський про Самойлову: «Нехай її зустрічають в аеропорту наші скалічені воїни»

Скандальна заява шоумена і співака підірвала Мережу! У цьому є сенс!
Співак пропонує всіх інвалідам АТО зустріти виконавицю мовчазним коридором. Пустити на конкурс її варто, щоб не наражатися на скандал. Але зустріти треба гідно.

Про це він написав у Фейсбуці:

Вибір конкурсантки від Росії на Євробачення 2017 цілковито спрогнозована та зрежисована Москвою і Першим каналом пропагандистська акція. Розкручений напередодні скандал у програмі «Хвилина слави» з висловлюваннями Прознера і Літвінової щодо конкурсанта з обмеженими можливостями. Суспільний осуд – як реакція на їхні висловлювання, що таки потрапляють в основний ефір заздалегідь записаного шоу (хоча б легко могли бути видалені режисером). Потім публічне каяття Познера і Літвінової перед мільйонами телеглядачів з вивертанням очей, гримасами, прицмокуванням, глибокими паузами і зведеними судомою щелепами (в класичних традиціях совка). Росія калічить всіх. В той чи інший спосіб. Віднімає кінцівки, виїдає душу, відбирає розум і честь. Країна моральних ампутантів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підготуйте зустріч у аеропорту із десятками, сотнями покалічених російською армією українських вояків на інвалідних візках. Хай приїдуть і без гучних заяв і шоу-ефектів створять мовчазний живий коридор для проїзду співачки, а також для журналістів, що її супроводжуватимуть. А перші ряди на Євробаченні віддайте героям, посіченим, побитим, пошматованим російськими снарядами та мінами. І хай дивиться світ на ці наслідки російського великодержавного варварства, що вже сотні років вбиває і калічить, паралельно співаючи пісні про «Аіст на крише – мір на зємлє». І не кажіть після того, що мистецтво не має жодного стосунку до політики.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...