facebook

Націоналісти почали “хрестовий похід” проти влади (відео)

Лідери трьох націоналістичних партій Олег Тягнибок, Андрій Білецький та Андрій Тарасенко підписали й представили Національний маніфест 16 березня у столиці.

“Національний маніфест ‒ це стратегічний план розбудови Української держави. Ми зібралися задекларувати, що є консолідована сила українських націоналістів, і ми не дамо грабувати країну. Не дозволимо баригам і олігархам знищити Україну. Ми не дамо Москві чи будь-кому іншому забирати нашу територію і змінювати нашу державну карту.

Коли влада буде належати націоналістам ‒ ми зреалізуємо цей маніфест. Напрацювання для цього в нас є вже зараз у вигляді законопроектів, однак теперішня влада не здатна їх ухвалити”, – каже лідер Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок.

“Вперше в історії України націоналісти об’єднують свої зусилля не довкола виборів, а навкола основоположних для націоналізму речей — ідеї та чину. Тому вірю, що цей момент буде історичним”, – говорить керівник “Правого сектору” Андрій Тарасенко.

“Цей маніфест зачіпає питання нового геополітичного вибору: не Схід, не Захід, а Україна. Нового безпекового рівня: ядерна зброя, територіальна армія, інші принципи безпеки нашої країни, питання соціальної справедливості та нового підходу до влади, як обов’язку, а не права. Це маніфест боротьби, з якого ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади й системи – за нову українську Україну”, – заявляє голова “Національного корпусу” Андрій Білецький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У маніфесті 20 пунктів. Ключові: Україна повинна спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією. Планують ввести процедуру імпічменту президента і відкликання депутатів.

Документ також підписали голова Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь, лідер Організації українських націоналістів Богдан Червак та керівник організації “С14” Сергій Мазур.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...